Ut Motto vur 't seizoen 2017 - 2018 is:  
''Alles in de knup!' 

   

Niejs

Potgrondactie

 
Zaterdag 10maart a.s. 
de huis aan huis potgrondactie, waarbij wij vanaf 9.30 uur op elk adres in Koningslust en de nabije omgeving zullen aanbellen met de vraag of er potgrond is gewenst.
Het betreft wederom zakken potgrond van uitstekende kwaliteit, welke door de actieve leden van de carnavalsvereniging bij u in het tuinhuisje, garage of schuur zullen worden neergezet.
 
De prijzen zijn als volgt:
1 zak:           €   4,00         4 zakken:      € 15,00         7 zakken:            € 24,00       10 zakken:   €  35,00
2 zakken:      €   8,00         5 zakken:      € 18,00         8 zakken:            € 28,00
3 zakken:     € 11,00         6 zakken:     € 20,00         9 zakken:            € 31,00      
                                          
Wij hopen u opnieuw behulpzaam te zijn met het creëren van een mooie bloemenpracht in uw tuin en willen u bij voorbaat danken voor uw deelname aan onze actie en daardoor steun aan onze vereniging.
 
Bent u op 10 maart niet thuis en wilt u toch gebruik maken van deze actie, dan kunt u uw bestelling mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; vermeld duidelijk even uw naam, adres en de plaats waar u de potgrond wilt hebben staan. U kunt ook bellen met Sandra Keijsers, telefoon 06 22 38 11 89 (na 18.00 uur)
 
Als steunend lid heeft u voorrang en korting bij de voorverkoop van de bonte avond en steunt u natuurlijk CV de Brookhaze. U betaalt jaarlijks een bedrag van € 12,50, dat in november bij u wordt opgehaald. Bent u nog geen steunend lid en wilt u dit wel worden? Geef dit dan door bij Sandra Keijzers (
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Stuur een mail met uw Naam, Adres, Postcode en Plaats.

1/2 Vastenhudjesbal in Koningslust.


De carnaval is weer achter de rug, dus wordt het tijd voor halfvasten.
Enkele enthousiaste vrijwilligers organiseren dit jaar voor de vierde keer het ½ Vastenhudjesbal in Koningslust. Op zaterdag 10 maart a.s. is het dan eindelijk zover!

Het feest begint om 21.11 uur, de zaal gaat om 20.00 uur open.
Locatie: In de Sprunk, geen entree.

Iedereen is welkom en het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk leuke hoedjes te zien zijn, voor het mooist versierde hoedje heeft de organisatie een verrassing!
Kom genieten van de spetterende optredens van o.a.:Zoë Wie Zoë uit Maasbree, Prins en Aod Prinse en Aod Prinsesse uit Grashoek, De Laatkomers uit Helden, Showdansgroep Brookhaze, VETeranen, Meine Mutti, Sjots,Sjeif en oeht de Maot,en de Drei Lustige und Eine uit Koningslust.
Kortom: voor ieder wat wils, wees erbij en kom nog even onder het genot van een drankje gezellig samen de carnavalssferen beleven!

 

Winnaar Kingersjlagerfestijn


Algemein: Podiumbiesjes - Vleegemepper

Presentatiepries: Danceliefders - FiësjeDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Hoesversiering

Ouk dit joar hebben de vrienden van de Prins en Adjudant wir good hun bist gedoan um het hoes wir fijn te versieren.

     

   
© C.V. de Brookhaze | 2000 - 2018