ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   

In 2001 hebben ze een dubbel paartje gehad:

bruudje José Ummenthun 

Ik vond het wel leuk om samen met Marlie bruidje te zijn. Iedereen was aan het raden wie het zou worden. Vele mensen hadden onze namen genoemd, maar dachten er niet aan dat we het allebei ook konden worden. Van het toneelstuk vond ik grappig dat Stan zei dat hij de varkens beter uit elkaar kon houden dan ons twee. De kleren passen vond ik ook kei leuk. En de foto's maken ook. Toen we naar de kerk moesten, gingen we op de klompen. Dat maakte veel herrie. Iedereen keek je zo raar aan. Dat we ook met het comité en iedereen gingen eten, vond ik wel leuk en lekker. Wat me het meest bij is gebleven is toch wel de receptie. We kregen heel veel cadeautjes en ook veel medailles.

bruudje Marlie Ummenthun 

Het was kei spannend want je moest heel lang je mond houden. Foto's maken, kleren passen moest ook in het geheim. Maar dat vond ik wel heel leuk. Toen we naar de kerk gingen was dat op klompen. Dat vond ik grappig. Sommige leden van het comité konden mij en José niet uit elkaar houden. Daar moest ik dan ook om lachen. Tekst uit het hoofd leren voor het optreden viel wel een beetje tegen. Ik was zenuwachtig maar 't was wel kei leuk om te doen. 't Allerliefste vond ik de receptie, want je kreeg cadeautjes. Foto's maken en de receptie zijn mij dan ook het meest bijgebleven.

broedegom Dennis Janssen 

Ik vond het heel verrassend toen mijn ouders mij vertelden, dat ze mij gevraagd hadden om Bruidegom te worden van de KBB. Ik hoefde niet lang na te denken. Na lang wachten was het eindelijk zover. Het uitkomen, de H.mis , de prinsenreceptie en vooral carnavalsdinsdag waren voor mij een geweldige ervaring. Als ik er aan terug denk is het nog altijd zo, dat ik het hele gebeuren met alles er op en eraan nooit had willen missen. En het was uniek, omdat wij een dubbel boerenbruidspaar hadden. Al met al een prachtige ervaring voor iemand van 12 jaar.

broedegom Stan Vissers 

Ik vond het een heel leuke ervaring. Vooral omdat er veel dingen voor je gedaan werden. Het toneelstuk was ook heel leuk. Er zaten ook nadelen aan. Dat je veel handjes moest schudden. Maar dat was zo ongeveer het enigste nadeel. Maar het was een dag om nooit meer te vergeten.

 

   
© C.V. de Brookhaze | 2000 - 2019