ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   

2020 Martien de irste (Lormans)

OJB kids

Deze avond op bezoek geweest  bij de jongste groep van de OJB. Nadat de kids een spel hadden gespeeld was het tijd om er met z’n alle nog een gezellig feestje van te maken. Top  

12-02-2020

Eigen receptie

Dan is de grote dag daar, mijn eigen receptie. Om 13.15 moesten we ons verzamelen bij de Sprunk om eerst foto’s te maken. Daarna snel weer naar huis want om 14.30 komen ze ons ophalen. Een aantal familieleden waren al bij ons thuis. In spanning zaten Nathalie en ik te wachten. En dan hoor je de hofkapel spelen en even later gaat de deurbel en daar staan Richard, Kim en Nick. Ze nodigen ons uit om samen met hun naar de Sprunk te gaan voor de receptie. Voor het huis staan familie, vrienden en vele andere mensen. Geweldig mooi om te zien. Dit was wel even een kippenvel moment. Samen lopen we in een optocht naar de Sprunk. Bij de Sprunk aangekomen lopen we via een ere haag naar binnen. Na het optreden van de dansmarietjes begint de receptie.  Als eerste krijgen de vrouwen Nathalie en Kim en kids, Merijn, Jort, Imke, Suus, Tijs en Gies een onderscheiding van mij. Een medaille met een foto van Richard en mij erop. Daarna kwam de familie. Mijn broer Pedro deed het woord namens de familie Lormans en las een mooie speech voor. Top gedaan Pedro! Ook vriendengroep de stekker met hun mooie shirts en blouses met een foto van Richard en mij erop waren er om ons te feliciteren. Verder passeerden alle zusterverenigingen en nog vele andere de receptie tafel. Te veel om ze allemaal op te noemen. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen je komen feliciteren. Goed 2 uur later was de receptie ten einde en kon het feest beginnen met leuke en goede muziek van onze DJ Rob Zelen.  Het was een prachtig mooi feestje en we hebben met z’n allen genoten!
Een dag om nooit te vergeten!

09-02-2020

Plezeer op maot

Een geweldige mooie bonte middag gehad met leuke acts en leuke buutreedners.
Als afsluiter kwamen de breurkers en hebben we er samen nog een leuk feestje van gemaakt.

08-02-2020

Receptie Kepelse Kuus

Om 15.30 verzamelen bij café de poorter waar we om 16.00 u vertrokken naar Kepel voor de receptie van prins Dave I. Ook de vrienden van de Stekker waren weer van de partij. Super leuk dat ze elke receptie erbij zijn. Bij binnenkomst in de Kuuze Tempel werd er eerst een leuke foto van ons vieren gemaakt. Nadat we receptietafel waren gepasseerd kon het feestje snel genoeg beginnen. Wederom met alle prinsen er weer een gezellige middag/avond van gemaakt.  Om 20.30 u gingen we weer met de bus terug naar huis. Hier ging het feestje verder, polonaise door de bus en genoeg sjaele wazel.
Bij Grommen nog even wat gedronken en met een voldaan gevoel naar huis.  

02-02-2020

Buute Aovend

Vandaag staat de bonte buute avond op het programma, net als vorig jaar weer in een prachtig versierde brookhaazekoeht. Het eerste optreden was van onze eigen dansmarietjes. Deze zorgden voor een schitterend optreden. Mooi om te zien hoe deze meiden al kunnen dansen. Daarna was het tijd voor diverse buutreedners, de meiden van Besloeteloos, Troagpaeper, meiden van de Show dansgroep en als afsluiter Marleen Rutten. Erg leuk dat ze speciaal voor mij een serenade bracht met het liedje Du. Daarna nog gezellig nagepraat aan de bar en zijn we rond 2.30 uur naar onze eigen Brookhazekoeht” vertrokken om daar nog af te sluiten met een lekker gebakken eitje. Het was een fantastische avond.

01-02-2020

   
© C.V. de Brookhaze | 2000 - 2019